chrometweaks.org

Does iPage Business Registration really work or help in anyway ? How does it work?

Click Here To View All Answers...


First of all Does iPage Business Registration really work or help in anyway ? How does it work? Thanks for any answer. Second question of mine... Hello.

Looks like my last post was deleted (so I went and read the rules, and it appears that bumping is not allowed....so....won't be doing that again)..

The problem that I am having is that people appear to be unable to create accounts on my store front. Before I launched the website, I had a friend create an account, and do an actual purchase.....no problems there, so I though I was rocking..

I emailed all my customers to let them know that I was in business on my own site...and at least one person created an account..

Now the problemL.

I have had two people email me and tell me that they were unable to create an account, and that when they hit continue, they got a refresh of the screen where they key in thier info..

In my initial post, another user mentioned that they had the same problem....so I'm sure there must be others, and hopefully a solution was found..

If I can't fix this, OSC is useless to me and I will have to remove it. Which is too bad, because I put a lot of work into building the site. My backup iPage site is a Frontpage solution....somebody please help....I don't wanna use Frontpage!..

Comments (98)

Ye, although you might want to make sure and wait for another commenter to confirm my answer as I am not confident. Better yet, why don't you ask the iPage guys because they can give you an answer better...

Comment #1

The thread you posted wasn't me...no matter though. No I know better..

Here is the config.php code - I haven't changed it at all...so not sure what the issue could be:.

// Define the webserver and path parameters.

// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical).

// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL).

Define('HTTP_SERVER', 'http://risquethreads.com'); // eg,.

Http://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://risquethreads.com'); // eg,.

Https://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'risquethreads.com');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'risquethreads.com');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');.

Define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');.

Define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES'icons/');.

Define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');.

Define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES'boxes/');.

Define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES'functions/');.

Define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES'classes/');.

Define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES'modules/');.

Define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES'languages/');.

Define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');.

Define('DIR_FS_CATALOG', '/home/risquet/public_html/');.

Define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG'download/');.

Define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG'pub/');.

// define our database connection.

Define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be NULL for productive servers.

Define('DB_SERVER_USERNAME', 'xxxxxx');.

Define('DB_SERVER_PASSWORD', 'xxxxxxxx');.

Define('DB_DATABASE', 'xxxxxxx');.

Define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?.

Define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'.

?>.

This post has been edited by.

Johnson.

: 20 June 2004, 12:25..

Comment #2

The iPage site appears to be working fine - I created two accounts which you may delete.

I would say you are having a problem with AOL browsers - seach the forums for this and the correct session settings in admin to alleviate the problem..

Matti..

Comment #3

Thanks for the help..

Don't suppose you know how to edit the password for the MySQL database...since I went and posted all the code for the .php file...

Comment #4

You must do this through your webhosting control panel.

Matti..

Comment #5

Thanks - I'm using CPANEL...I looked for 20 minutes couldn't find it..

The search continues...

Comment #6

Through cpanel, this is from memory....

From the main cpanel (home) page.

Click MySQL databases.

Then on the next page there will be a database_users section.

I think it goes.

Database.

Dbase Authorized users.

Users.

Software ( use % for wildcard).

Click the user you want to edit from the Users box..

Then add the new user to the Dbase Authorized users list.

I could be off a little but that's how mine worked...

Comment #7

Your host will have procedures on doing this. before you try to change the password in cpanel, make a backup of the database in the admin section of osCommerce, just for safety...

Comment #8

I change the Check IP address to Falso...and am still having the problem. I search the forums, but wasn't able to find anything all that helpful. I'm sure the answer is there, I just don't seem to be able to find it..

A little help?..

Comment #9

Hello.

Looks like my last post was deleted (so I went and read the rules, and it appears that bumping is not allowed....so....won't be doing that again)..

The problem that I am having is that people appear to be unable to create accounts on my store front. Before I launched the website, I had a friend create an account, and do an actual purchase.....no problems there, so I though I was rocking..

I emailed all my customers to let them know that I was in business on my own site...and at least one person created an account..

Now the problemL.

I have had two people email me and tell me that they were unable to create an account, and that when they hit continue, they got a refresh of the screen where they key in thier info..

In my initial post, another user mentioned that they had the same problem....so I'm sure there must be others, and hopefully a solution was found..

If I can't fix this, OSC is useless to me and I will have to remove it. Which is too bad, because I put a lot of work into building the site. My backup iPage site is a Frontpage solution....somebody please help....I don't wanna use Frontpage!..

Comment #10

This is most likely your cookie settings in catalog/includes/configure.php.

Post the top part of that file so we can see.

And yes, bumping is a no no - look.

Here.

- I removed your first bump, that should have been enough.

Matti.

OsCommerce Team Member..

Comment #11


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.