chrometweaks.org

How can I use PHP on my hosting with iPage?

Click Here To View All Answers...


Quick question... How can I use PHP on my hosting with iPage? Hoping for any response. My other question... Wont allow you to process an order with more then one product in the shopping cart,.

It will not let you go past the Delivery Information page. The continue button keeps refreshing to the Delivery Information page again..

Please help..

Comments (5)

I'm stumped. I'm not so sure what is the answer. I'll do some research and get back to you if I find an anything. You should email the people at iPage as they probably could give you help..

Comment #1

The shipping variable is not being set on your checkout_shipping.php page - what shipping module are you using? Have you tried another shipping module to see if the problem persists?..

Comment #2

Have you gone to admin to see if "allow checkout" is enabled?..

Comment #3

Hi john,.

Im not to sure exactly what your asking me by the question "what is it you are trying to add/modify contribution wise"..

Can you clarify this please?.

Thanks.

Chris..

Comment #4

Hey Paul,.

Thanks for trying to help me,.

I guessing this is what your after,.

In the admin ctrl pnl ill go to modules/shipping and in here I have.

==============.

Flat Rate.

Enable Flat Shipping.

True.

Shipping Cost.

5.80.

Tax Class.

None.

Shipping Zone.

Australia.

Sort Order.

0.

==============.

This is all I have set..

Does this help you at all?.

Thanks.

Chris..

Comment #5

Hey eveyone whos has posted a reply here for me..

Thanks for your comments above, I belive I have a way of resolving it..

This is what I did..

If you go to modules/Order Total, I had in "Free Shipping For Orders Over... $$" I had it set to True..

I also had in modules/shipping, I had the Flat Rate also set as the only shipping module..

So I found that if I had "Free Shipping For Orders Over... $$" set to True in the modules/Order Total section and the Flat Rate in the modules/shipping section, I think this would cause a conflict. so I simply didnt really need the free shipping so I got rid of this and it all worked..

I also turned them off and tested and tryed with the by them selves and tested as well and I'm pretty sure that this was the cause of my problem....

Chris..

Comment #6


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.