chrometweaks.org

How do I start my website on iPage.com?

Click Here To View All Answers...


First off, How do I start my website on iPage.com? Thanks in advance for any answer or 2. 2nd question I got is.. I am having problems getting my banner to show up at the top of my site. It shows at the footer. How do I fix this? I have searched the archives but nothing has helped...

Comments (68)

That's a good question. I'm not sure what is the answer to that question. I'll do some investigation and get back to you if I bump into an good answer. You should email the people at iPage as they probably could give you an answer..

Comment #1

I went to your website, and it looks like your banner is at the top. Every single iPage site I've seen has had the banner at the top. Anyways, I'll give your idea a try.

EDIT: Didn't work. Just got a parse error. I just want a banner at the top of my site.

This post has been edited by.

Shayrgob.

: 21 June 2004, 02:58..

Comment #2

That's not a banner on my iPage site those are individual pictures..

Just copy the code from my iPage site and you can see it.

In internet explorer click view then "Source".

Here's the code:.

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">.

<tr class="header">.

<td valign="middle"><a href="http://aplus-computersonline.com/catalog/index.php?osCsid=b28da04e368e9c53516a9444014156b8"><img src="images/oscommerce.gif" border="0" alt="osCommerce" title=" osCommerce " width="204" height="50"></a></td>.

<td align="right"><a href='http://aplus-computersonline.com/catalog/index.php?manufacturers_id=16; '><img src="../images/corp-logo_1_1_61.gif" border="0" width="198" height="57" alt="Creative Labs Audio Devices" /></a>.

<td align="right"><a href='http://aplus-computersonline.com/catalog/index.php?manufacturers_id=12; '><img src="../images/genuineinteldealer.bmp" border="0" width="130" height="57" alt="Intel Processors" /></a>.

<td align="right"><a href='http://aplus-computersonline.com/catalog/index.php?manufacturers_id=11; '><img src="../images/amd.JPG" border="0" width="154" height="57" alt="AMD Processors" /></a>.

<td align="right"><a href='http://aplus-computersonline.com/catalog/index.php?manufacturers_id=29; '><img src="../images/upleft_logo.gif" border="0" width="183" height="57" alt="Linksys Networking Solutions" /></a>.

<td align="right"><a href='http://aplus-computersonline.com/catalog/shipping.php'><img src="../images/mail/ups.gif" border="0" width="45" height="57" alt="A+ UPS Shipping information" /></a>.

<td align="right"><img src="../images/table_background_payment.bmp" width="114" height="34" border="0">..

Comment #3

I don't even use the banners, I could never get them to show up or work so I did it that way..

Comment #4

I got it. All I did was rename my banner "oscommerce.gif" and replaced it with the actual oscommerce.gif and it worked..

Comment #5

Post the link to your iPage site so we can see..

Comment #6

I am having problems getting my banner to show up at the top of my site. It shows at the footer. How do I fix this? I have searched the archives but nothing has helped...

Comment #7

It's supposed to be in the footer by default, at least in mine it is.

Try to copy and paste this line into your header.php and see if that works..

<?php.

If ($banner = tep_banner_exists('dynamic', '468x50')) {.

?>..

Comment #8


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.