chrometweaks.org

Is it even possible to delete a iPage.com account?

Click Here To View All Answers...


Got a quick question: Is it even possible to delete a iPage.com account? Hoping for any comment. Second question.. When editing a product, in the product description field, I know I can add a table in html format - which for instance could contatin the product specifications..

I want to do a lot of work with it and have it looking nice and sexy, by putting graphics around the table - you know like a nice curvy graphical border..

However, if I put in the <img> tags - for example.

<td><img src="images/infobox/upper_left.gif"></td>.

After saving I would get extra "/" all over the place and it would not show the image..

Does anyone have a solution..

Thanks..

Comments (48)

The answer is Yes, but you might want to make sure and wait for another commenter to confirm it as I am not sure. Better yet, why don't you ask the iPage guys because they can answer you better...

Comment #1

Thanks, I'll give it a try, what's the implications? Other than it being a bit of work if I ever do something like change my directory structure or iPage domain name?..

Comment #2

OK...it's not images it has a problem with but tables AND images.....

It doesn't like this.

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">  <tbody>  <tr>  <td><img src="images/inner_boxes/upper_left.gif"></td>  <td align="center" background="images/inner_boxes/top.gif" valign="middle" width="100%">'$msg'</td>  <td><img src="images/inner_boxes/upper_right.gif"></td>  </tr>  <tr>  <td background="images/inner_boxes/left.gif"><br>  </td>  <td style="background: rgb(222, 225, 245) none repeat scroll 0%; -moz-background-clip: initial; -moz-background-origin: initial; -moz-background-inline-policy: initial;">.

Test123<br>.

Content etc<br>.

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">  <tbody>  <tr>  </tr>  </tbody>  </table>  </td>  <td background="images/inner_boxes/right.gif"><br>  </td>  </tr>  <tr>  <td><img src="images/inner_boxes/lower_left.gif"></td>  <td background="images/inner_boxes/bottom.gif">'$msg'</td>  <td><img src="images/inner_boxes/lower_right.gif"></td>  </tr>  </tbody> </table>..

Comment #3

Solved it......

Taking out the speech marks is sweet..

Also, it does help if one puts the images in the correct place on the server!..

Comment #4

When editing a product, in the product description field, I know I can add a table in html format - which for instance could contatin the product specifications..

I want to do a lot of work with it and have it looking nice and sexy, by putting graphics around the table - you know like a nice curvy graphical border..

However, if I put in the <img> tags - for example.

<td><img src="images/infobox/upper_left.gif"></td>.

After saving I would get extra "/" all over the place and it would not show the image..

Does anyone have a solution..

Thanks..

Comment #5

This might work.....

A temporay work-around until you find out why the relative URL is not working is use the full URL.....

<td><img src="http://www.myhost.com/catalog/images/infobox/upper_left.gif"></td>.

HTH.

Tom..

Comment #6


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.