chrometweaks.org

Need help adding meta-tags using iPage?

Click Here To View All Answers...


First question I got is Need help adding meta-tags using iPage? Thanks in advance for any comment. Another quick question... I'm new to this and have been looking thru the search facility but cant seem to find anything similar..

I try to login as an existing customer and the system comes back with the error.

Error: No match for E-Mail Address and/or Password..

If I click the Forgotten password option , I get a email with a new password but it's unreadable, like heiroglyphics.

What am I doing wrong?..

Comments (58)

Hmm... I need to find out myself. I don't know what is the right answer. I'll do some poking around and get back to you if I bump into an answer. You should email the people at iPage as they probably can answer it..

Comment #1

No, it's not a new install..

As far as I know, it was working OK not so long ago, but I can't remember the last time I did the new password thing..

I haven't been able to login for days and I'm totally frustrated, mostly at my lack of knowledge...

Comment #2

That didnt sound good..

Otherwise I would recomend the IE6 SSL bug fix..

Http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang;=en..

Comment #3

That isnt the problem, as I got a valid password returned, however I believe your configure.php file is setup wrong when returning from ssl, as you dont get redirected to the catalog..

Post the configure.php file without the database info, password, etc..

Comment #4

Here is the configure file as requested.

[QUOTE].

Define('HTTP_SERVER', 'http://www.icover.com.au'); // eg,.

Http://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('HTTPS_SERVER', 'https://secure.netpromotions.com.au/icover'); // eg,.

Https://localhost.

- should not be empty for productive servers.

Define('ENABLE_SSL', 'true); // secure webserver for checkout procedure?.

Define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.icover.com.au');.

Define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'secure.netpromotions.com.au/icover');.

Define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');.

Define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');.

Define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');.

Define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');.

Define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');.

Define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES'icons/');.

Define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');.

Define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES'boxes/');.

Define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES'functions/');.

Define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES'classes/');.

Define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES'modules/');.

Define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES'languages/');..

Comment #5

Upon further testing I notice I cannot Login from the Front Page panel or the login box at the left of the screen, however, if I purchase an item the system asks me to Login at the checkout and I can Login from there. After the transaction has been confirmed and I hit Continue from the Success screen the system kaks itself again...

Comment #6

Try this in catalog/includes/application_top.php as a replacement for $request_type:.

$request_type = (isset($_SERVER['HTTPS']) && (strtolower($_SERVER['HTTPS']) == 'on')) ? 'SSL' : 'NONSSL';.

You are getting the 404 because after login the user is redirected to a.

Https://your_secure_...talog/index.php.

(which doesn't exist on your setup) rather than a regular.

Http://your_server/catalog/index.php.

Matti..

Comment #7

Thanks for the tip Johnson but there are six spots where $request_type appears. I'm new to php and am not sure whether I should change them all.

Line 41 $request_type = (getenv('HTTPS') == 'on') ? 'SSL' : 'NONSSL';.

Line 46 if ($request_type == 'NONSSL') {.

Line 116 $cookie_domain = (($request_type == 'NONSSL') ? HTTP_COOKIE_DOMAIN : HTTPS_COOKIE_DOMAIN);.

Line 117 $cookie_path = (($request_type == 'NONSSL') ? HTTP_COOKIE_PATH : HTTPS_COOKIE_PATH);.

Line 160 } elseif ( ($request_type == 'SSL') && isset($HTTP_GET_VARS[tep_session_name()]) ) {.

Line 203 if ( ($request_type == 'SSL') && (SESSION_CHECK_SSL_SESSION_ID == 'True') && (ENABLE_SSL == true) && ($session_started == true) ) {.

If you can help I really appreciate Thanks..

Comment #8

It should replace:.

$request_type = (getenv('HTTPS') == 'on') ? 'SSL' : 'NONSSL';.

Matti..

Comment #9

I changed that and it didn't help..

Why would this be so. Can I set it up so it's 'normal'.

After the system falls over you go back and the screen shows all the 'behind the scenes stuff'.

My initial iPage site was setup by someone else and I have been changing the cosmetic features however I am getting in deep mess now. I made a copy of \catalog then re loaded my local \catalog copy I had onto hostserver. Immediately there were differences so I don't think some of the changes I was making were makng it to the system on the server. I think my config.php is out of whack but I don't know. Pardon my inexperience with the secureserver knowledge but does the system only look at the files in \catalog on my host server or are there other identical files on the secureserver..

Where can I see more about the strucuture of the setup as it should be...

Comment #10

In many setups you must duplicate your files to a secure directory.

Matti..

Comment #11

I'm new to this and have been looking thru the search facility but cant seem to find anything similar..

I try to login as an existing customer and the system comes back with the error.

Error: No match for E-Mail Address and/or Password..

If I click the Forgotten password option , I get a email with a new password but it's unreadable, like heiroglyphics.

What am I doing wrong?..

Comment #12

Is this a new install? it ocould be corrumtion in the program files you have. you may want to reload if you have not modified them much...

Comment #13


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.