chrometweaks.org

What is the EASIEST free ftp client? And why can't I ftp to iPage?

Click Here To View All Answers...


Got a quick question: What is the EASIEST free ftp client? And why can't I ftp to iPage? Looking forward for any response. Another quick question... Hi, I installed the osc software on my iPage website the other day and I am having trouble with the mail function. It seems it just doesnt send any emails, to the user after registering, buying something or from the admin panel to a user. I have searched through the forums here on getting all the settings setup correctly and everything is set to what it should be. I am running the iPage website on a linux server and have set the email options settings to use sendmail and LF.



Thanks for any help...

Comments (7)

Hmm... I need to find out myself. I don't know what is the right answer to your question. I'll do some investigation and get back to you if I bump into an answer. You should email the people at iPage as they probably know..

Comment #1

Here are the settings on the server:.

Sendmail_from no value no value.

Sendmail_path /usr/sbin/sendmail -t -i /usr/sbin/sendmail -t -i.

SMTP localhost localhost.

Smtp_port 25 25.

Is the the sendmail_from supposed to have a value set?..

Comment #2

Sendmail_from is only for windows..

Sendmail_path was standard setting..

I think ask your host to take a look...

Comment #3

For some reason I dont think it's the webserver. I was hoping there was a setting on the osc that I might have missed somewhere. I have other software running on the webserver that uses sendmail with no problems. There is a phpbb forum installed on the iPage site using localhost to sendmail...

Comment #4

Well they both use the same php mail() function..

Did you check you apache logfiles for any errors?..

Comment #5

The only error I see is for transparent.gif. Im not sure if that would cause the mail function not to work though...

Comment #6

Ok, I just ran the email test contribution and each email was sent using the script. But the mail function is still broke on the osc..

Any ideas?..

Comment #7

Ok, found the problem. Something isnt working right on the mail server. I tried a test on another webserver and everything worked fine..

Thanks for the help...

Comment #8


This question was taken from a support group/message board and re-posted here so others can learn from it.